LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij heten u van harte welkom bij Seychellen Travel, de onbetwiste marktleider voor reizen naar de Seychellen in de Benelux.
Vanwege onze volumes en schaalgrootte beschikken we altijd over de beste prijzen en beschikbaarheid voor alle hotels en vluchten. Dit vertalen wij aan onze reizigers met onze bekende " laagste prijs garantie" . U bent bij Seychellen Travel  dus verzekerd van altijd de laagste prijzen. Mocht u elders dezelfde reis voor een lager bedrag vinden, dan compenseren wij u het verschil plus euro 50,- . Indien u reeds geboekt heeft en ons binnen 24 uur meldt dat u de reis elders voordeliger heeft gevonden, dan krijgt u van ons het verschil terug en betalen wij u 50,- euro extra vergoeding.

U bent bij Seychellen Travel dus altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Wij van Seychellen Travel verwelkomen u graag om u op deskundige wijze te adviseren over u vakantiereis naar de Seychellen. Alles wordt tot in de kleinste detail voor u uitgewerkt en voorbereid, zodat u reeds thuis al een vakantiegevoel krijgt.

Tropisch plezier bij het bekijken van onze website en onze reisgids. Neemt u voor nadere informatie en voor het boeken van reis gerust contact op met onsze enthousiaste medewerkers.

Met vriendelijke groet,

De Directie

Seychellen Travel BV

T. 024-3790092
Email: info@seychellentravel.nl
www.seychellentravel.nl